RADIONICA / Oslikaj LGBT centar!

Ljudi nam kažu da LGBT centru Split fali “malo” boje… I stvarno fali, ali ne baš malo… Ali polako… S bojama ćemo prvo navaliti na jedan zid, na najveći koji imamo… Uključi se! Po glavi ti se motaju neki dobri motivi, a kistom nisi maljao samo jednom. Ako i jesi, nema veze, samo dođi!

Dakle, u petak (3. rujna) s početkom u 17 sati kreće Participiativna radionica oslikavanja zida u LGBT centru Split. Radionica traje tri dana – do nedjelje (5. rujna), a vodi je grafička dizajnerica i umjetnica Ena Jurov. Program počinje okupljanjem i razradom motiva kojim ćemo oslikavati zid. A narednih dana motiv preslikavamo na bijeli zid. Radionica završava predstavljanje oslikanog zida uz druženje i glazbu – u nedjelju u večernjim satima.

Prijavi se putem maila lgbtcentarsplit@gmail.com Vidimo se!

Radionica se realizira uz financijsku podršku Grada Splita. Radionica se odvija u okviru qFEST-a, programske linije kolektiva queerANarchive. Festival se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija RH, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatskog audiovizualnog centra. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financira Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *