Uštekaj se!

U rad centra možeš se uključit na više načina. Jedan je volontiranje u postojećim aktivnostima Centra. Drugi je organizacija programa/događanja u prostorijama Centra. Linkovi za obrasce se nalaze niže na stranici. Na snazi su COVID-19 mjere i sve aktivnosti smo prilagodili situaciji

Volontiranje

Volontiranje na postojećim aktivnostima Centra prilika je za upoznati nove osobe, steći organizacijske vještine i doprinijeti razvoju LGBTIQ zajednice u Splitu. Za volontiranje u Centru potrebno je samo ispuniti obrazac za volontiranje i netko iz centra će te kontaktirati.

Organizacija programa

Ako želiš organizirati program ili jednokratno događanje u LGBT centru Split, Centar je otvoren za terminsko korištenje svim građanima/kama, udrugama i neformalnim inicijativama. Za dobivanje termina u centru potrebno je prijedlog programa/događanja prijaviti u obrazac za prijavu programa/događanja na ovoj stranici. Molimo termin zatražiti okvirno mjesec dana prije planiranog događanja. Po prijavi kontaktirat će te netko iz Centra za dogovor.

Prati nas!