Ko smo, di smo?

LGBT centar Split
Kralja Tomislava 8A
21000 Split
lgbtcentarsplit@gmail.com
Instagram
YouTube
Facebook

LGBT centar Split je društveno-kulturni centar lokalne LGBTIQ zajednice, a smješten je u staroj gradskoj jezgri Splita. Prostorijama LGBT centra Split upravlja Platforma LGBT centra Split, koja djeluje na vrijednostima inkluzivnosti, tolerancije, nenasilja, antifašizma i querfeminizma. Organizacije civilnog društva uključene u Platformu su Domine, queerANarchive, Queer Sport Split i Split Pride.

Misija

LGBT centar Split je mjesto prihvaćanja, podrške i razvoja za lokalnu LGBTIQ zajednicu. Centar omogućuje aktivno sudjelovanje u društveno-kulturnim aktivnostima, pruža pravnu i psihosocijalnu potporu, te kroz zagovaračke aktivnosti pozitivno utječe na socijalnu svijest i javne politike.

Vizija

LGBT centar Split je žarište društveno-kulturnog života LGBTIQ zajednice i generator društvenih promjena, koji Split pozicionira na mapu inkluzivnih gradova.

 

Izrazi svoje mišljenje!

Tvoje mišljenje nam je važno! Popuni upitnik i pomozi nam poboljšati rad u LGBT centru ili ako želiš volontirati, uštekaj se popunjavanjem forme ispod!

Partnerstva

Organizacije i udruge koje podržavaju naš rad i djelovanje. Slobodno nam se obratite ako želite pomoći oblikovati društvo bez mržnje i predrasuda.

Prati nas!