Oslobodi se srama i nelagode!

Sram i nelagoda ti na momente ne daju disati… Nemaš povjerenja u druge a ne vjeruješ baš ni sebi… U odnose s drugim ljudima ulaziš ali nešto te koči… Ako se želiš riješiti malih ili velikih muka koje te očito ograničavaju, dođi na Radionicu kontakta i senzualnosti, koja će se održati u srijedu (1. rujna) s početkom u 17h u Prostoru (Plančićeva 2), kojim upravlja Culture Hub Croatia.

Kroz radionicu osvještavanja osjećaja povjerenja u sebe i druge, kapacitiranja za dodir sa samim sobom i drugima, te razumijevanju uloge srama i nelagode pri ostvarivanju kontakta, vodit će vas Petar Dukić iz udruge Queer Sport Split. On će ti pokazati kako metodama plesa, pokreta, dodira, vizualizacije, daha i glasa možeš doskočiti samom sebi i okrenuti još jednu novu stranicu u životu.

Ulaz je slobodan… Ali ne primamo više od deset ljudi… Prijavi se što prije na mail petardukich@gmail.com

“Kroz ovu radionicu istražit ćemo vlastite granice i potrebe u kontekstu kontakta. Dopustit ćemo i sebi i drugima da (uz pristanak) osjetimo što znači biti u autentičnom kontaktu koji ne dolazi iz kognitivnog nego iz potrebe. Također pokušat ćemo ući i u prostor bivanja samima kada smo u nemogućnosti ostvariti kontakt te pokušati naučiti kako se samo-regulirati u ovakvim momentima te prihvatiti svoju potrebu da senzualnost, dodir i bivanje u kontaktu postanu dio naše svakodnevice. Drugim riječima, cilj je ove radionice prepustiti se povjerenju u vlastito tijelo, kapacitetu za dodir sa samim sobom i s drugima. Naglasak će tijekom radionice biti na osvještavanju osjećaja povjerenja u sebe i druge, u razumijevanju uloge srama pri ostvarivanju kontakta. Dodatno, pokušat ćemo kroz ovih sat vremena razumjeti i ulogu nelagode koja se podiže u našim tijelima dok smo u kontaktu” – poručuje Petar.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *