Pride Month ZVJERINJAK

I za Pride Month prioremili smo odličan ZVJERINJAK, tvoj queer party na kojem se osjećamo slobodno i sigurno sa svojom seksualnošću i rodnim identitetima. Ovog petka, 17. lipnja s početkom u 21 sat u Klubu Kocka rasplesat ćemo se s našim rezidentom Gabijem i njegovim nepredvidivim padovima i uzbudljivim usponima queer trance techna. Kao posebna gošća, po prvi put na ZVJERINJAKU, dolazi nam Iva koja djeluje u Zbeletronu od samih početaka. Stiže nam nakon svježeg nastupa na Zagreb Prideu i rasplesat će nas razigranim house setom. Ovo joj je prvi izlazak u Splitu pa ćemo i mi njoj pokazati kako se partija na ZVJERINJAKU. 

Da bi osigurali siguran prostor i dobru zabavu za svih, na nama je da pazimo jedni na druge. Ako vidite ili doživite neugodne situacije, homofobne, transfobne i sl. ispade,  javite nam se, organizatorima i volonterima, tu smo za vas.

Preporučena donacija 25 kn.

Zvjerinjak je glazbeno-društveni program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *