ZVJERINJAK / Dance, Otherwise We’re Lost’ All Night’

Nakon ljetne pauze, u sklopu festivala Platformat, u subotu, 7. listopada, vraćamo se partijanju u Klubu Kocka. Ovog puta u proširenom izdanju ZVJERINJAKA kojeg otvaramo plesnom drag izvedbom OBJEKT PLESA Sonje Pregrad a nastavljamo eklektičnim glazbenim neredom na plesnom podiju kojeg će nam omogućiti tnxpech (prednjačenje, ST), gabybabydoll (zvjerinjak, EU) i balana (ustanova, LJ). Uz vizualnu podršku Tanje i 400 zečeva. Vrata otvaramo u 22, a plešemo do 04 sata.

Line up:
22:00 – otvaramo vrata
22:30 – 23:30 – Sonja Pregrad – OBJEKT PLESA
23:30 – 01:00 – tnxpech
01:00 – 02:30 – balana
02:30 – 04:00 – gabybabydoll
VJ Tanja i 400 zečeva

U rasplesanu atmosferu na dance flooru ZVJERINJAKA ovom prilikom uvodi nas Sonja Pregrad putem eksperimentalnog modela proširene izvedbe Objekt produženih ovdje i sada br 7. / Dance, Otherwise We’re Lost’ All Night’. To znači da će nas na početku večeri očekuje plesna izvedba OBJEKT PLESA, performans koji miješa žanr drag-a sa suvremenim plesom, kako bi se na kraju pretopio u party.

Za eklektični glazbeni nered na partiju pobrinut će se tnxpech (prednjačenje, ST) čiji small talk kaže:perreo, juke, jungle, reggaeton, trep; gabybabydoll (zvjerinjak, EU), lover eklektičnih i neočekivanih ritmova latino core, club edits, FDL, dembow romantico, brzog i naglog trans techna; te Balana (ustanova, Lj) opasni_a hot mess za DJ pultom pušta od hiperpopa i techna do dembowa i trancea, on_a spaja eklektične žanrove te oslobađa naelektriziranu energiju na plesnom podiju. S utjecajem ballrooma i hardstylea, njihovi su setovi nepredvidivi i neopravdano bezobzirni – kao i on_a.

Vizualno, ovaj eklektični glazbeni miks prate vizuali Tanje i 400 zečeva.

ZVJERINJAK je kvir party kojeg je zajednica prepoznala kao mjesto na kojem se osjeća slobodnije i sigurnije, pa i ovim putem podsjećamo da je ZVJERINJAK mjesto nulte tolerancije prema nasilju i drugim oblicima uznemiravanja, kako na plesnom podiju, u klubu i oko njega. Ako doživite ili primjetite bilo kakvo nasilje i/ili uznemiravanje obratite se organizatorima_icam, volonterima_icama, izbacivačima_icama. Pristanak/konsent je obavezan u svim interakcijama među dancerima.

Ulaskom na naše događaje igrate aktivnu ulogu u osiguravanju udobnosti i poštovanja svih. Zapamtite da je briga za našu kolektivnu sigurnost ono što nas čini zajednicu. #Q+safety

ZVJERINJAK je party program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih, Platformom Doma mladih i LGBT centrom Split, ovom prilikom u sklopu Platformata. Realizira se uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija i Grada Splita. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *