Radionica “Odnosi s medijima”

LGBT Centar Split organizira radionicu “Odnosi s medijima” koja će se održati 16.01.2019. u 17 sati u LGBT Centru, Ulica Kralja Tomislava 8a, Split. Radionicu će voditi mr.sc. Suzana Kunac, članica udruge Domine.

Na radionici će se, na primjeru komuniciranja s medijima uoči i za vrijeme splitske Povorke ponosa, obraditi teme različitih formi komunikacije s medijima, pisanja izjava za medije, važnost tiskovnih konferencija i drugih javnih događaja u komunikaciji s medijima radi senzibiliziranja javnosti i povećanja vidljivosti LGBT Centra i druge relevantne teme za koje polaznici radionice pokažu interes.

Radionica je namijenjena osobama čiji rad u organizacijama civilnog društva zahtjeva redovnu ili povremenu komunikaciju s medijima, ali i za svakoga tko želi naučiti nešto o tome. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su moguće na sljedećem linku https://docs.google.com/forms/d/1fKmsKHGVpDJNQE1t6e-ovfJ5gm4Rh-CD_ILj77dIzns/edit?ts=5c37c9ca

Radionica se odvija u sklopu partnerskog projekta “LGBT Centar Split”. Partneri na projektu su udruge Domine, Flomaster, Rišpet, queerANarchive, Queer Sport Split i Uzgon. Platformu LGBT Centra Split financira Zaklada Kultura nova.

Vidimo se! 🙂

Recommended Articles