Radionica “Društvene mreže”

Želite li naučiti pametnije koristiti svoje profile na društvenim mrežama u svrhu veće vidljivosti vaše udruge, organizacije i sl.? LGBT Centar Split vas poziva na besplatnu radionicu “Društvene mreže“ koju će voditi Karmela Šegvić iz udruge Domine. Radionica će se održati 24.01.2019. u 16:30 sati u LGBT Centru, Ulica Kralja Tomislava 8a, Split.
Na radionicu se možete prijaviti na sljedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/1S4RA9-T5rSuqpCluScJeP8abf4pKEEeHXeIfxuL9pGw/edit

Korištenje interneta i društvenih mreža u svrhu podizanja vidljivosti rada udruga je u današnjem modernom svijetu postalo neizbježno. Na radionici ćemo se posebno usmjeriti na uporabu gerilskog marketinga kao najboljeg načina za postizanje najboljih rezultata, te vidjeti kako koristiti Facebook i Instagram profile u svrhu marketinga, promocije vlastitih organizacija, programa i sl. Kako bismo mogli što kontruktivnije odraditi praktični dio radionice, savjetujemo da sa sobom ponesete prijenosno računalo, olitiga laptop 🙂

Radionica se odvija u sklopu partnerskog projekta Platforma LGBT Centra. Partneri na projektu su udruge Domine, Flomaster, Rišpet, queerANarchive, Queer Sport Split i Uzgon. Platformu LGBT Centra financira Zaklada Kultura nova.
Vidimo se! 🙂

Recommended Articles