Queer u eteru #1

Prvi i drugi dio prve emisije projekta Queer u eteru. U prvom dijelu smo razgovarali o značaju razgovora o LGBTIQ temama na razini Hrvatske s konkretnim primjerima iz Zagreba, Pule i Splita, a u drugom dijelu o tri društveno-kulturna centra iz Hrvatske, Šesnaestici iz Zagreba, Rojcu iz Pule i LGBT centru Split, te važnosti sudioničkog upravljanja i suradnji među neprofitnim organizacijama.

U emisiji su sudjelovali Emina Hermann (K-zona), Doria Jukić (Zagreb Pride), Boris Pein (Radio Rojc), Tonči Kranjčević-Batalić (queerANarchive), Blanka Čop (Platforma Doma mladih), Kristina Tešija (KLFM) i Mirta Barić (LGBT centar Split) kao moderatorica razgovora. Emisiju možete poslušati na linkovima u nastavku.

Projekt “DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara” provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.

Suradničke kulturno-umjetničke aktivnosti Queer u eteru” u partnerstvo povezuju KLFM, Queeranarchive, Platformu doma mladih, Zagreb Pride, K-zonu i Radio Rojc. Aktivnosti spajaju tri grada i tri društveno-kulturna centra; Šesnaesticu iz Zagreba, Rojc iz Pule i LGBT centar Split.

Recommended Articles