qFEST u Eteru / Rafael i Callum o umjetnosti i Splitu

Poslušajte glasove umjetnika – Rafaela Medine i Calluma Lea Hughesa, koji su svoje radove izlagali u okviru još uvijek aktualnog qFEST-a. Umjetnici su gostovali u emisiji Queer u Eteru, koja se prošlog ponedjeljka, 6. rujna, emitirala na valovima community radija KLFM. Emisija vas čeka iza kraja teksta.

Medina je svoje radove izlagao pod zajedničkim nazivnikom Transbrasil i to od 27. kolovoza do 5. rujna u Galeriji Kluba Kocka. Za više informacija o samoj izložbi kliknite na link. Hughes je pak svoj izložbu Covid Kolaži održao u Prostoru, kojim upravlja Culture Hub Croatia, i to od 3. do 6. rujna. Izložbe je organizirao kolektiv queerANarchive, u okviru programske linije qIZLOŽBE. U samoj emisiji možete poslušati o radovima koje su izlagali, o iskustvima izlaganja u Splitu pa i o tome kako se lokalna publika na izložbama snašla.

Emisija Queer u Eteru realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Ministarstva kulture i medija RH. Mišljenja izražena u emisiji mišljenja su autora/ica i ne odražavaju stavove donatora.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *