Grupa CLIQUE-ER vas poziva / RAZGOVOR: Što me nervira na netu?

Gdje na internetu možeš biti svoj_a, slobodan_na i autan_a kao LGBTQ osoba, a gdje se ipak moraš skrivati i nikako ne smiješ pokazivati svoj identitet i svoja uvjerenja? Zašto na nekim web stranicama i društvenim mrežama smiješ biti ono što jesi, a na drugim mjestima to sebi ne smiješ dopustiti? Koliko puta si na internetu doživio govor mržnje, tračanje ili čak ucjene i kako je to izgledalo? Kako se osjećaš zbog toga? Kako to utječe na tvoj pogled na život i svijet u kojem živim?

Ako želiš podijeliti svoja iskustva s interneta, dođi do LGBT centra jer u četvrtak, 15. veljače, od 18 sati kroz ugodan razgovor pod nazivom “Što me nervira na netu?” podijeli svoje priče s drugima i shvati da nisi sam.

P.S. Hrana i piće su osigurani! A i cekeri (tote bag) za sve koji nam se pridruže!

Aktivnost se organizira u sklopu projekta “Naš glas za inkluzivno društvo”, kojeg provode volonteri kolektiva queerANarchive. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije kroz program Europske snage solidarnosti. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *