Zvjerinjak za sve generacije

U moru programa koji se ove godine nude u okviru Platformata – festivala nezavisne kulture i mladih, ne propustite društveno-kulturni program Zvjerinjak u režiji već uigranog dvojca – kolektiva queerANarchive i Koalicije udruga mladih. Zvjerinjak će se održati u subotu (2. listopada) s početkom u 18 sati i to u nezaobilaznom i već odavno prepoznatom Dvorištu Kluba Kocka.

Program starta s laganijim tonovima po izboru DJ Donnija koji za čagicu vrti social mingling set iz uplifting melodic techno house foldera. Slijedi nešto energičnija glazba po izboru Gabi koji polazi od osjećaja, strastvene građe s naglim padovima i uzbudljivim vrhuncima trance techna. Za kraj, neuništivi C-bastard pušta dark techno. Bilo kako bilo, u Dvorištu smo do 23 sata i tamo se ponašamo u skladu s epidemiološkim uvjetima.

Zvjerinjak je glazbeno-društveni program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih. Program je financijski potpomognut od strane Ministarstva kulture i medija RH. Rad kolektiva queerANarchive podržava Zaklada Kultura nova. 

Program je dio festivala Platformat u organizaciji Platforme Doma mladih.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *