QUEER PHOTOSHOOT u LGBT centru

Želiš pred foto aparatom izraziti ono što jesi? Ili ono što bi voljela/volio biti i što bi sebi dopustila/o skoro svaki dan da živiš u jednom tolerantnijem društvu? A možda “samo” želiš vidjeti kako je to biti fotomodel? Što god da si poželjela/poželio, dođi do LGBT centra Split, jer u subotu, 21.10., s početkom u 16 sati organiziramo foto snimanje pod nazivom Queer photoshoot.

Prije dolaska u LGBT centar pripremi svoje krpice, odjeni nešto raznobojno i vrištavo ili pak crno, sve to s dovoljnom količinom nakita ili šminke. U svakom slučaju, obuci se što “luđe”! Tko zna, možda na foto setu nastane fotografija za naslovnicu queer časopisa, modni editorijal ili jumbo plakat. Kako bilo, ovo je prilika da naučiš kako pozirati i izraziti sebe na foto setu, kako komunicirati s fotografom pa i da shvatiš što je sve potrebno za jednu uspješno namještenu fotku.

Strike a Pose!

Event se realizira u okviru projekta “LGBT centar Split”. Projekt “LGBT centar Split” je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EPG grantova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *