Qrazgovori u centru: Seksualni identitet, seksualna skripta

Ada Reić, magistra sociologije, NLP majstorica, seksualna savjetnica u edukaciji dolazi nam održati predavanje i radionicu naziva “Seksualni identitet, seksualna skripta” u petak 7. listopada u 18 sati u prostorijama LGBT centra Split.

Radi se o edukativnom predavanju koje govori o utjecaju okoline na seksualnu skriptu i seksualni identitet, o razumijevanju unutrašnjih procesa koji se odražavaju na seksualne osjećaje, ponašanje, zadovoljstvo.

Nakon predavanja održat će se radionica na kojoj promišljamo o vlastitim stavovima, emocijama, mislima, vrijednostima i očekivanjima od seksa, seksualnosti te od nas samih. Propitujemo vlastiti seksualni identitet s ciljem razumijevanja, prihvaćanja i uživanja u svojoj seksualnosti. 

Seksualni savjetnici i terapeuti pomažu u razumijevanju i prihvaćanju vlastite seksualnosti, stvaranju preduvjeta za zdrave i funkcionalne odnose te u rješavanju seksualnih smetnji. Kontakt: seksualnost.savjetovanje@gmail.com

Vidimo se na adresi Ulica kralja Tomislava 8A. Predviđeno vrijeme trajanja predavanja i radionice je dva sata, a nakon se nastavljamo družiti.

Predavanje i radionica organiziraju se u sklopu projekta qKLINIKA, kojeg provode volonteri kolektiva queerANarchive. Projekt se financira sredstvima Europskih snaga solidarnosti. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *