Podrži LORI i pokloni darove u duginim bojama

Podrži LORI i pokloni darove u duginim bojama je mini kampanja kojom možeš podržati naš rad donacijom od 30, 50 ili 100 kuna, a za poklon odabrati između tri jednorog paketa u kojima se nalaze majice, platnene vrećice, ručno izrađeni nakit, zastavice, magneti i slične aktivističke sitnice. Ako još ne znaš što radimo i zašto nas podržati, proskrolaj malo niže..

A ako ti ovo međusobno darivanje i podržavanje zvuči kao dobra ideja, sve što trebaš učiniti je sljedeće:

  1. Odabrati paket koji želiš (niže su navedeni), ili samo jedan artikl,
  2. Javiti nam preko Facebooka ili Instagrama koji paket želiš i gdje ga možeš preuzeti, a napiši nam i boju/veličinu majice i platnene torbe
  3. Uplatiti nam donaciju (podaci navedeni niže), a nakon plaćanja, ne zaboravi nam poslati dokaz o uplati, zbog ograničenog broja paketa
  4. Preuzeti paket 

Ako živiš u Rijeci i bližoj okolici, svoj paket ćeš moći preuzeti u našem uredu  LORI (Ul. Janeza Trdine 7, Rijeka).

Ako živiš u Zagrebu, Varaždinu, Splitu, Puli ili Poreču, svoj paket ćeš moći preuzeti u uredima naših suradničkih udruga, a sve info ćemo ti javiti u inbox.

Za ostala mjesta u Hrvatskoj: S obzirom na male iznose donacija, poštanski troškovi nisu baš isplativi, ali ako baš jako želiš naš paket, javi nam se pa ćemo zajedno nešto smisliti.

Donacije iz inozemstva: javi nam se u inbox pa ćemo vidjeti možemo li nešto iskombinirati

Narudžbe su moguće do 20.12., a preuzimanje paketa do 23.12.2021., a s obzirom na to da imamo ograničen broj paketa, javi nam se što prije! Javi nam i ako želiš neku od LORI brošura/publikacija u tiskanom izdanju pa ćemo ih ubaciti u paket.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *