KONFERENCIJA / Rainbow Youth for Sporting Equality u Zagrebu

Queer Sport Split vas poziva da se pridružite konferenciji Rainbow Youth for Sporting Equality, koja se u subotu, 4. prosinca, održava u zagrebačkom hotelu TimeOut Heritage. U okviru konferencije koja je informativnog i edukativnog karaktera sudionici će se baviti temama uključivog sporta za mlade te iskustvima LGBTIQ mladih osoba na polju sporta i fizičke aktivnosti općenito. Konferencija počinje u 10 sati, a završava u 16 sati.

Riječ je o zaključnoj konferenciji istomenog Erasmus+ projekta organizacija civilnog društva Škotske, Hrvatske i Slovenije tj. EUSA – mreže Europske asocijacije sveučilišnog sporta. Konferenciju je moguće pratiti fizičkim prisustvom u Time Heritage Hostelu ili online. Zbog ograničenog broja sudionika uživo, te zbog slanja linka na online prijenos konferencije prijavite se putem linka i to uz napomenu da dolazite uživo ili da konferenciju pratite online.

PROGRAM

10:00 – 12:30 Predstavljanje projekta, izlaganja eksperta iz područja uključivog sporta, razgovori o uključivom sportu.
14:00 – 16:00 Radionice online edukativnog modula o uključivom sportu izrađenom kroz projekt RYSE.

Rainbow Youth for Sporting Equality (RYSE) je multilateralni europski projekt čiji cilj je poboljšati iskustva lezbijki, gejeva, biseksualnih, transrodnih, interseksualnih i queer mladih osoba u sportu i to kreiranjem treninga za sportske edukatore o LGBTIQ + problemima i iskustvima u sportu.

Projekt provode LEAP Sports Scotland (UK) u partnerstvu s European University Sport Association (Švicarska/Slovenija) i Queer Sport Split (Hrvatska). Projekt je sufinanciran kroz Erasmus+ program Europske unije.

Za više informacija javi se na mail petardukich@gmail.com ili ih potraži na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) udruge Queer Sport Split.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *