Klub Kocka / House of Flamingo / drag show

Draga publiko, pozivamo vas na nastup našeg omiljenog drag kolektiva koji se tradicionalno održava uoči Split Pridea!

🏳️‍🌈House of Flamingo ove godine dolazi u pojačanomi nikad brojnijem sastavu, a o čemu se radi morat ćete otkriti sami u subotu 2. 7. 2022. u klubu Kocka. 😁🔴 Upad: 50 kn


Kocka otvara vrata u 22:00h, a izvedba počinje u 23:00h.

FANNY PACK je klupsko-izvedbeni program koji se u Zagrebu održava nakon Povorke ponosa i stvara siguran prostor LGBTIQ osobama za proslavu jednog od najvažnijih političkih protesta dana unutar godine, kroz bogat sadržaj umjetničkih izvedbi i kvalitetnog zvuka. Time se odaje počast činjenici da je upravo iz jednog noćnog kluba, njujorškog Stonewall Inna, potekao moderni pokret za ravnopravnost osoba svih rodnih i spolnih obilježja i identiteta.

Ovom izvedbom HoF po šesti put gostuje u Splitu. Publiku očekuje nesvakidašnje scensko iskustvo izvedbene prakse draga kroz samostalne i grupne točke članica kolektiva Colinde Evangeliste, Entity i Roxanne; pojačane do sad najvećim plesnim timom u vlastitoj produkciji koji čine Mateja Miković, Marko Marić, Lora Marija Kolar, Nina Štura, Helena Ostojić i Ante Gluščević. Unutar programa odvija se i turbo rejv uz Jovanku Broz Titutku.

Za više informacija o događaju pratite u narednim danima event, i pageve Split Pridea i House of Flamingo.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *