Zvjerinjak i 400 zečeva + FOTOGALERIJA

Razludili smo i opet ćemo – s takvim okusom u ustima otišli su svojim kućama nabrijani i zabrijani LGBTIQ-ovci i njihovi prijatelji, koji su prošlog petka (2. listopada) u dvorištu Kluba Kocka u velikom stilu uveličali još jedan ZVJERINJAK. Da bi svima moždani ostali na visini zadatka i ne bi pobjegli s lica mjesta pobrinuli su se C-Bastard & DJ Biskvit koji su rukama vragolali po tonskom pultu, a da oko ne bi postalo naopako ukazale su se i animirane šare po zidu kojima je vješto lamatala nitko drugi do li Vj-ica poznatija kao Tanja i 400 zečeva.

Ako želite zaviriti u bar djeličak atmosfere, upućujemo vas na dolje postavljenu gomilu slika kojima je događaj ovjekovječila Lea Jurčić.

ZVJERINJAK je društveno-kulturni program za queer zajednicu organizira kolektiv queerANarchive te je provodi kao dio aktivnosti projekta Queer u Eteru sufinanciran od strane Europskih snaga solidarnosti i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financira Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles