ZVJERINJAK / Industrijsko preznojavanje

ZVJERINJAK 24. veljače u Klubu Kocka ugošuje ZBELESAUNU. S Majom Pa (ona) i KRIS  DELA (ona) b2b čeka nas industrijsko preznojavanje uz zvuke techna, industriala i EBM-a. Saunu gasi našx rezidentx Gabi (on/ona),  nakon duge pauze, sa  svojim setom techna latinx/getto/eura.Vizualno, glazbeni doživljaj će nadopuniti Tanja i 400 zečeva (ona).

Pojam sauna se ponekad rabi za opisivanje neobično toplog ili vlažnog okruženja. Naša prognoza za večeras je temp 45° i vlažnost 100%

Vrata otvaramo u 22 sata, preporučena donacja je 5 €. 

ZVJERINJAK je queer party kojeg je zajednica kroz godine prepoznala kao mjesto na kojem se osjeća slobodno i sigurno, gdje svoju seksualnost i rodni identitet može izraziti bez straha od uvrede i nasilja. Ukoliko doživite bilo kakve neugodnosti slobodno se obratite volonterima i organizatorima kako bi pokušali spriječiti potencijalno nasilne situacije.. 

Zvjerinjak je party program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih, Platformom Doma mladih i LGBT centrom Split. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *