ZVJERINJAK / Heartskomerz&Prednjačenje

U petak, 17. ožujka u Klubu Kocka mlade snage hrvatske klubske scene Heartskomerz (ZG) i Prednjačenje (ST) susreću se na ZVJERINJAKU. Očekuju vas novi zvukovi trepa, hyperpopa i avangardnih eksperimentalnih žanrova.

Prednjačenje je glazbena omladinska revolucija široke palete pojedinaca koji se okupljaju kako bi plesali i izražavali se u alternativnoj stvarnosti. Sluša se većinom trep uz konstantno eksperimentiranje sa novin zvukovima i žanrovima.

Heartskomerz je audiovizualni kolektiv sazdan od 7 DJica/eva suvremenog i avangardnog glazbenog senzibiliteta. Njihovi standardni setovi žanrovski su hyperpop, pc music, deconstructed club, elektro, glitch i avant-pop, eksperimentalni + hard IDM, escape room, gabber, ballroom, neoperre, UK bass… 

Vrata otvaramo u 22 sata, preporučena donacja je 5 €. 

ZVJERINJAK je queer party kojeg je zajednica kroz godine prepoznala kao mjesto na kojem se osjeća slobodno i sigurno, gdje svoju seksualnost i rodni identitet može izraziti bez straha od uvrede i nasilja. Ukoliko doživite bilo kakve neugodnosti slobodno se obratite volonterima i organizatorima kako bi pokušali spriječiti potencijalno nasilne situacije.. 

Zvjerinjak je party program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih, Platformom Doma mladih i LGBT centrom Split. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *