VOLONTIRAJ! / Volonterski sastanak u četvrtak

Novi sastanak s volonterima i onima koji će to tek postati – organiziramo u četvrtak (24. ožujka) s početkom u 16 sati. Primamo i one koji će zakasniti… Naravno, dođi na sastanak i ako imaš neku svoju ideju o tome što bi se moglo ili trebalo događati u LGBT centru. Dođi i podijeli je s nama, možda je možemo realizirati zajedno.

Evo da te usput informiramo o jednoj vrlo važnoj aktivnosti u LGBT centru….

LGBT centar Split je širom otvorio svoja vrata za sve LGBTIQ osobe i njihove prijatelje koji svoje slobodno vrijeme žele neformalno provoditi u društvu sebi sličnih osoba i tako upoznati neke nove ljude, a možda steći i nove prijatelje ili pak pronaći partnerice i partnere. Vrata otvaramo za henganje, zajedničko ispijanje kave ili kakvog drugog napitka, za sjedaljke, čitanje knjiga i učenje ili pak za kakvu zajedničku akciju ili aktivnost – sve ovisi o pojedinačnim afinitetima ili zajedničkim dogovorima. Ujedno, kroz Otvorena vrata možeš se upoznati s djelovanjem LGBT centra, ako želiš uključiti se volonterski, pa i pokrenuti svoje aktivnosti.

Otvorena vrata – naziv je novog programa LGBT centra Split, koji će održavati dvaput tjedno, najvjerojatnije četvrtkom i nedjeljom, od 16 do 20 sati. Program vode volonteri LGBT centra, koji će svaka sljedeća Otvorena vrata uredno najavljivati putem Facebook-a i Instagram-a.

Ako imaš neko pitanje, slobodno pitaj – tu smo na mailu lgbtcentarsplit@gmail.com

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *