qKlinika/ Radionica intimnosti

Petar Dukić, sociolog i edukant integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije, održat će radionicu intimnosti, 27. svibnja u 19 sati u prostorima LGBT centra Split. 

Kroz dva sata isprepletena plesom, pokretom, dodirom, vizualizacijom, dahom i glasom učit ćemo o autentičnosti kontakta. 

Osvijestit ćemo, koliko ćemo moći u tom trenutku, što blokira našu potrebu za intimnošću. Drugim riječima, cilj je ove radionice prepustiti se povjerenju u vlastito tijelo, kapacitetu za dodir sa samim sobom i s drugima. Naglasak će tijekom radionice biti na osvještavanju osjećaja povjerenja u sebe i druge, u razumijevanju uloge društvene osude, iskrivljene slike o vlastitom tijelu i predrasudama pri ostvarivanju intimnosti.

Vidimo se na adresi Ulica kralja Tomislava 8A. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je dva sata, a nakon se nastavljamo družiti.

#europskesnagesolidarnosti #europeansolidaritycorps

Razgovor se organizira u sklopu projekta qKLINIKA, kojeg provode volonteri kolektiva queerANarchive. Projekt se financira sredstvima Europskih snaga solidarnosti. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *