qKlinika/u centru – Holding the Man – Filmska projekcija

Naše prvo druženje u sklopu projekta qKlinika u prostoru LGBT centra Split odlučili smo započeti prikazivanjem australskog romantičnog dramskog filma iz 2015. – Holding the man. Filmska projekcija održat će se u petak, 27. studenog, s početkom u 18 sati.

Film prati Tima i Johna dok su bili tinejdžeri u srednjoj školi za dječake. John je bio kapetan ragbi tima, a Tim ambiciozni glumac koji je igrao manju ulogu u Romeu i Juliji. Njihova je romansa trajala 15 godina kako bi se smijala svemu što joj je život priredio – rastave, diskriminaciju, iskušenja, ljubomoru i gubitke – sve dok ih jedini problem koji ljubav ne može pobijediti nije uništio.

Vidimo se!


Filmska projekcija odvija se u sklopu projekta qKLINIKA, kojeg provode volonteri LGBT centra Split i kolektiva queerANarchive. Projekt qKLINIKA realizira se uz finacijsku podršku Europskih snaga solidarnosti te iz Open Society Foundations (u suradnji s LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey). Rad kolektiva queerANarhive i LGBT centra Split financira Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *