OTVORENA VRATA / Znam što bih još radio/la ovo ljeto!

Nakon ljetne stanke koja je, da se ne lažemo, potrajala tek dvadesetak dana, LGBT centar ponovno otvara svoja vrata. Tako se LGBTIQ osobama, njihovim prijateljima te drugima koji ne prezaju od drugog i drugačijeg – nudi prostor, oslobođen od unaprijed zadanog programa, za samostalno a zajedničko osmišljavanje slobodnog vremena.

Drugim riječima, volonteri LGBT centra Split organiziraju još jedna Otvorena vrata i to u četvrtak (18. kolovoza) s početkom u 18 sati. Ako tražiš sebi slične osobe ili pak želiš upoznati neke sasvim nove ljude – dođi do LGBT centra te iz prve ruke doznaj tko su ti ljudi koji već dobrih pola godine, kako se čini, uhodano prolaze kroz ne baš najljepša vrata na svijetu pa i grade svijet po svojoj mjeri. Naravno, ako imaš ideju, prijavi svoj program u LGBT centru i to preko Obrazac za prijavu programa/događanja, te uz našu pomoć iskušaj svoje vještine, organiziraj event te uveseli i sebe i druge.

Podsjećamo… LGBT centar Split je početkom 2022. godine širom otvorio svoja vrata za sve LGBTIQ osobe i njihove prijatelje koji svoje slobodno vrijeme žele neformalno provoditi u društvu sebi sličnih osoba i tako upoznati neke nove ljude, a možda steći i nove prijatelje ili pak pronaći partnerice i partnere. Vrata otvaramo za henganje, zajedničko ispijanje kave ili kakvog drugog napitka, za sjedaljke, čitanje knjiga i učenje ili pak za kakvu zajedničku akciju ili aktivnost – sve ovisi o pojedinačnim afinitetima ili zajedničkim dogovorima. Ujedno, kroz Otvorena vrata možeš se upoznati s djelovanjem LGBT centra, ako želiš uključiti se volonterski, pa i pokrenuti svoje aktivnosti.

Otvorena vrata – naziv je programa LGBT centra Split, koji će održavati dvaput tjedno, najvjerojatnije četvrtkom i nedjeljom, od 16 do 20 sati. Program vode volonteri LGBT centra, koji će svaka sljedeća Otvorena vrata uredno najavljivati putem Facebook-a i Instagram-a.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *