OTVORENA VRATA / Open your heart – my heart is open

Pitaš se što se krije iza gotovo nevidljivog portala u Ulici kralja Tomislava 8A, a načuo/načula si da se tamo okupljaju neki baš cool ljudi… Nema ti druge nego doći i provjeriti. Vrata LGBT centra su otvorena za sve otvorena srca i to ovaj četvrtak (12. siječnja) od 17 sati.

LGBT centar Split je širom otvorio svoja vrata za sve LGBTIQ osobe i njihove prijatelje koji svoje slobodno vrijeme žele neformalno provoditi u društvu sebi sličnih osoba i tako upoznati neke nove ljude, a možda steći i nove prijatelje ili pak pronaći partnerice i partnere. Vrata otvaramo za henganje, zajedničko ispijanje kave ili kakvog drugog napitka, za sjedaljke, čitanje knjiga i učenje ili pak za kakvu zajedničku akciju ili aktivnost – sve ovisi o pojedinačnim afinitetima ili zajedničkim dogovorima. Ujedno, kroz Otvorena vrata možeš se upoznati s djelovanjem LGBT centra, ako želiš uključiti se volonterski, pa i pokrenuti svoje aktivnosti.

Otvorena vrata – naziv je programa LGBT centra Split, koji se obično održava četvrtkom i to od 17 do 20 sati. Program vode volonteri LGBT centra, koji će svaka sljedeća Otvorena vrata uredno najavljivati putem Facebook-a i Instagram-a.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *