OTVORENA VRATA / Igramo društvene igre

U okviru trećih Otvorenih vrata volonteri LGBT centra Split u nedjelju (13. ožujka) s početkom u 16 sati organiziraju henganje uz igranje društvenih igara. Ako ti je nedjeljno popodne prazno i lišeno sadržaja, ako ne znaš gdje bi i s kim bi, ako tražiš sebi slične osobe ili pak želiš upoznati neke sasvim nove – dođi do LGBT centra, iskušaj svoje igrače umijeće i pronađi novi kutak za sebe.

LGBT centar Split je širom otvorio svoja vrata za sve LGBTIQ osobe i njihove prijatelje koji svoje slobodno vrijeme žele neformalno provoditi u društvu sebi sličnih osoba i tako upoznati neke nove ljude, a možda steći i nove prijatelje ili pak pronaći partnerice i partnere. Vrata otvaramo za henganje, zajedničko ispijanje kave ili kakvog drugog napitka, za sjedaljke, čitanje knjiga i učenje ili pak za kakvu zajedničku akciju ili aktivnost – sve ovisi o pojedinačnim afinitetima ili zajedničkim dogovorima. Ujedno, kroz Otvorena vrata možeš se upoznati s djelovanjem LGBT centra, ako želiš uključiti se volonterski, pa i pokrenuti svoje aktivnosti.

Otvorena vrata – naziv je novog programa LGBT centra Split, koji će održavati dvaput tjedno, najvjerojatnije četvrtkom i nedjeljom, od 16 do 20 sati. Program vode volonteri LGBT centra, koji će svaka sljedeća Otvorena vrata uredno najavljivati putem Facebook-a i Instagram-a.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *