OTVORENA VRATA / Poziv mladima za kreiranje eventa u LGBT centru!

Imaš ideju za event, radionicu ili druženje s drugima koje podrazumijeva neku aktivnost a ne samo “sjedaljku” i želiš to organizirati – a ne znaš kako i ne znaš gdje. Dođi do LGBT centra Split jer pomažemo u organizaciji eventova, nudimo prostor i pokrivamo troškove. Jedini uvjet je da imaš od 15 do 29 godina i da ti je stalo da se u tvom gradu dogodi nešto po tvojoj mjeri i da to želiš podijeliti s drugima.

Mladima koji osmisle aktivnosti u LGBT centru Split za svaki pojedini event bit će se osigurano financiranje troškova realizacije u iznosu od 30 do 50 eura. Nudimo i pomoć iskusnijih članova udruga Split Pride, Queer Sport Split i queerANarchive. A na raspolaganju je i tehnička oprema – ako je potrebno te promocija događaja putem weba i društvenih mreža LGBT centra Split.

Prijavi događaj putem LINKA.

Mladi koji se na ovakav način uključe u rad LGBT centra Split, imat će priliku razvijati znanja i vještine kako bi u budućnost mogli samostalno organizirati eventove. A i dobit će mogućnost da se upoznaju s radom udruga koje djeluju u okviru LGBT centra Split.

Predviđena je realizacija 15 ovakvih eventova, koji će se organizirati kroz program Otvorena vrata u okviru projekta “LGBT centar Split”. Projekt “LGBT centar Split” je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EPG grantova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *