OTVORENA VRATA

Ako tražiš sebi slične osobe ili pak želiš upoznati neke sasvim nove – dođi do LGBT centra i vidi što se tamo događa. U okviru Otvorenih vrata volonteri LGBT centra Split u četvrtak (24. studenog) s početkom u 17 sati organiziraju henganje.

Ujedno… Ako imaš ideju za event, radionicu ili druženje s drugima koje podrazumijeva neku aktivnost i želiš to organizirati – a ne znaš kako i ne znaš gdje. Dođi do LGBT centra Split jer pomažemo u organizaciji eventova, nudimo prostor i pokrivamo troškove. Jedini uvjet je da imaš od 15 do 29 godina i da ti je stalo da se u tvom gradu dogodi nešto po tvojoj mjeri i da to želiš podijeliti s drugima.

Prijave putem LINKA.

Event će se realizirati kroz program “Otvorena vrata” u okviru projekta “LGBT centar Split”. Predviđeno je 15 ovakvih događanja. Prijave su moguće dok se ne realizira spomenuti broj događanja ili najkasnije do prosinca 2023. godine. Projekt “LGBT centar Split” je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EPG grantova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *