Online grupa podrške trans i rodno varijantnim osobama

LGBT centar Split vas poziva na online grupu podrške trans i rodno varijantnim osobama koja se organizira u suradnji s udrugom Trans Aid – Udrugom za promicanje i zaštitu prava trans, inter i rodno varijantnih osoba.

Grupa podrške održat će se u dva termina putem platforme Zoom, uz mogućnost sudjelovanja i iz prostora LGBT centra Split. Termini održavanja grupe podrške su subote 7. i 14. studenog od 18 do 20 sati.

U prvom terminu pričat će se o problemima s kojima se susreću trans i rodno varijantne osobe u Splitu, a u drugom će se dublje ući u jedan od navedenih problema u dogovoru s grupom.

Za sudjelovanje na grupi podrške potrebno je prijaviti se ovdje. Prijavljeni/e će na svoj mail dobiti link za zoom deset minuta prije početka grupe. Također, ukoliko netko nije u mogućnosti sudjelovati od kuće, moguće je sudjelovanje u online grupi podrške iz prostora LGBT centra Split.

Aktivnost je dio projekta Dnevni boravak LGBT centra Split kojeg sufinanciraju Europske snage solidarnosti. Rad LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles