Krug otvorenih srca / O toksičnom maskulinitetu

Krug će djelovati kao siguran, otvoren i povjerljiv prostor za razmjenu iskustava, osvještavanje, osobni razvoj i transformaciju stereotipa koji se vezuju uz maskulinitet, njegovu toksičnost, ulogu i norme. Prilika je to za unutarnje putovanje i dijalog o seksualnosti, ovisnosti, odnosima, komunikaciji, duhovnosti, emocijama kao što su ljubav, bijes, ljutnja, sram i tuga, traumama ili prekidima.

Prvi Krug otvorenih srca održat će se u ponedjeljak 21. veljače s početkom u 18 sati. Krug će voditi Petar Dukić iz udruge Queer Sport Split.

Krug je namijenjen svim osobama koje u sigurnom prostoru i uz zajedničku podršku i dijeljeno osobno iskustvo imaju potrebu sagledati što to znači bivati u društvu maskulinih normi.

Krug je koncept koji su u zajednicu uvele Radikalne vile pod nazivom Krug srca, te se bazira na jednostavnoj metodi  govorenja i slušanja iz srca. Krug je zamišljen kao siguran prostor u kojem autentično, koliko god  je to moguće, izrazimo sebe, svoje emocije, zabrinutost ili izazove s kojima se susrećemo. 

Prijave na link https://forms.gle/1J39J4z3iLZNE4dd8

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *