ZVJERINJAK / tnxpech, top1gurman, Giljo, gabybabydoll

Klub Kocka, Dom mladih

petak, 07.06.2024. 22:00 – 04:00

qPARTY

????????????ZVJERINJAK????????????

Festivalski tjedan zaključiti ćemo još jednim nezaboravnim ZVJERINJAKOM u Klubu Kocka. Za eklektični glazbeni nered i preznojavanje na plesnom podiju pobrinut će se tnxpech (prednjačenje, ST) čiji small talk kaže: latin bass, deconstructed club, trap, breaks; nastavlja top1gurman (TheHub) s eksperimentalnim i neočekivanim žanrovskim kombinacijama u okvirima gej estetike i kvir popa, te Giljo (ST) s setom gayhousa i dubstepa; a za kraj, u klub nam se vraća gabybabydoll (zvjerinjak, EU), zauvijek dembow romantico a od nedavno i lover gayhousa, za svoj povratak priprema sluty&sweaty set.

ZVJERINJAK je mjesto nulte tolerancije prema nasilju i drugim oblicima uznemiravanja. Ako doživite ili primjetite bilo kakvo nasilje i/ili uznemiravanje obratite nam se!

ZVJERINJAK se realizira u sklopu qFEST-a, programske linija kolektiva queerANarchive koja se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija RH, Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Splita. Rad kolektiva queerANarchive financira Zaklada Kultura nova.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *