OTVORENA VRATA / Akcija čišćenja LGBT centra

U okviru Otvorenih vrata volonteri LGBT centra Split u četvrtak (6. listopada) s početkom u 17 sati organiziraju akciju čišćenja prostora LGBT centra. Ako imaš slobodnog vremena i želiš se malo oznojiti u društvu sebi sličnih ljudi ili pak želiš upoznati neke sasvim nove – pridruži nam se… Svaka ruka je dobro došla.

LGBT centar Split je širom otvorio svoja vrata za sve LGBTIQ osobe i njihove prijatelje koji svoje slobodno vrijeme žele neformalno provoditi u društvu sebi sličnih osoba i tako upoznati neke nove ljude, a možda steći i nove prijatelje ili pak pronaći partnerice i partnere. Vrata otvaramo za henganje, zajedničko ispijanje kave ili kakvog drugog napitka, za sjedaljke, čitanje knjiga i učenje ili pak za kakvu zajedničku akciju ili aktivnost – sve ovisi o pojedinačnim afinitetima ili zajedničkim dogovorima. Ujedno, kroz Otvorena vrata možeš se upoznati s djelovanjem LGBT centra, ako želiš uključiti se volonterski, pa i pokrenuti svoje aktivnosti.

Otvorena vrata – programa je LGBT centra Split koji se održava svaki četvrtak od 17 do 20 sati. Program vode volonteri LGBT centra, koji će svaka sljedeća Otvorena vrata uredno najavljivati putem Facebook-a i Instagram-a.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *