Drag Race / UK vs. The World

Buenas tardes maricones!

Prošli tjedan gledali smo Doru, aka čistilište u kojem je Severina bog šta znači da ovi vikend opet imamo duplo punjenje. Kako krafna iz Mate kapa čokoladnost, iz ovotjednog Split Stopa kapat će pussy juice. Mljac Mljac. Nastavljamo s drugom sezonom UK vs the World!

U prvoj epizodi večeri kraljice moraju napravit reklamu koja će promovirat lunapark na temu Drag Racea. Oće li bit bolje od meth lab Willy Wonka immersive experiencea u Glasgowu? Ko će bit ikonična depresivna oompa loompa, a ko će bit Kate Middleton u Scream maski, vidit ćemo!

U drugoj pak episodijssi igramo SNATCH GAMEEEEEEEEE! Znamo da niko neće bit dobar ka Chad Michaels ili Pupi Poisson, ali nikad ne znamooooo. Ka i uvik, naše šesne male šinjorine moraju sudjelovat u „zabavnoj“ „emisiji“ imitirajući neku poznatu osobu i moraju bit SMIŠNE!!!!

Vrata LGBT centra se otvaraju u 17 sati za sve koji/e se hoće našminkat u sigurnom prostoru, a događaj počinje u 18 sati.

Split Stop je naš lokalni događaj kada gledamo Drag Race i njegujemo umjetnost draga u našen malon mistu. Tu smo da stvorimo sigurno mjesto za LGBTQI zajednicu u Splitu pa nam se pridružite!
Vidimo se na Split Stopu jer ulaz je slobodan za sve ljude čistih ruku, čednog odijevanja i opasnih namjera! 😉

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *